Jumaat, Oktober 21, 2011

ALHAMDULILLAH

Alhamdulillah, rezeki syarikat makin melimpah ruah.
Arini pun gi meeting kat Petronas Chemicals. Ya Allah, Syukur Alhamdulillah atas rezekiMu ini.
At least kalau syarikat ada untung banyak, staff pun dapat la rasa kan MUDAH2AN ye..

Bos cakap, insyaallah ada rezeki sket untuk kite sume nanti..
Aminnnnnn...

Tak sabaaaa ni..
Dan tak saba jugak nak terima kawan2 baru(contract2 staff) dari Petronas Chemicals yang akan join ELITE VENTURES ni.. Kami tunggu uolss!hhehehehe :)

* Windu nak wat keje menimbun cam dulu2 masa baru2 masuk keje! Ceh! Japgi byk sgt, merungut lak kan. agagagaggaa.. Takdela, mmg windu k. ahhahha :P

So Kawan2 sume, kite tunggu je la ye berita2 yang best2 itu.. Insyaallah :)

1 ulasan:

  1. da dpt da brita yg best tuhh..tQ EV..muaahh ketat2! hihi

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini