Selasa, November 24, 2009

Club Blog Bicara Sempoi

Salam uols...
Da lame x jengok2 blog sendiri...rajen sangat...huwaa...
Bukak2 je tgk kt shoutbox ade bicarasempoi kumen...
search nengok..owh...bestnye...x sangke plak blog acik yg menyawang ni ade gak org nengok kan..hihihi...
tp cam sedeh laaa....sikit je org dtg jengok......bile dah ada peluang camni..x salah acik cobe...hihhi

Acik Rase Blog-Blog Bicara Sempoi Camne? :
~bg acik blog bicara sempoi ni sebuah blog yang bagus dan terbek dr ladang sebab blog ni bgi peluang kat semua blogger2 kongsi link.yang jauh didekatkan, yg x kenal dikenal2 kan..x gituk..x susah pun syarat2 nya..yang penting silaturrahim kite sebagai rakyat malaysia tak putus....x semestinya kita akan kongsi kisah-kisah seharian, banyak tips, nasihat, pedoman dan sebagainya yang dapat kite manfaat dan share...

Kenape Acik nak wat BLOG neh?
~blog ni bg acik sebagai "diary"...all oh memories....kesedihan, kegembiraan yg acik hadapi lebih senang dan molek acik kongsi kat sini...bila acik menulis, walaupn takde pembace..sekurangnya yg terbuku kat hati ni terlerai jugek la kan...hihi ewahh.......ape yg penting..kejesamaa...(camtu erk?)...Kadang2 apabila kite berkongsi cerita dan nasihat sekurangnya kite dpt mempelajari sesuatu dan dapat pahala sebab berkongsi kebaikan..Dan yang penting dapat tambah ramai kenalan...dan merapatkan silaturahim dgn kwan2 blaja acik dulu..yehaaa...

*arap2 pasni betambah2 byk kawan acik hoih...hihhihh....
Mari2...jual selonggok seplohh inggit....seploh inggit....hahaaa...(acik jual cik ti2 yg acik ternak sbb da lame x berblog..ngeh3...)

~TERIMA KASEHH DAUN KELADI BLOG-BLOG BICARA SEMPOI~

3 ulasan:

  1. Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

    Zuki (zukidin.blogspot.com)

    BalasPadam
  2. juk,
    thanks.....ok3...
    da follow...hihih

    BalasPadam
  3. juk,
    thanks.....ok3...
    da follow...hihih

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini