Isnin, September 28, 2009

Selamat Ulangtahun Cik Tembam aka Alyn :)

Arini bersamaan 28 September 2009 adalah ulangtahun kelahiran adik acik yg ke-2 iaitu Noor Azlin bt Amiruddin (Siap nama bapak uolsss)


ahaksss....ni gamba time selim melim nehh...(ampunnn, maafan di hari raye..kuikuiii)

Smuge ko :
1. Murah Rezki, panjang Umo (bukan panjang kaki...ngedett je tau...lalalaal)
2. Naik Gaji, leh blanje aku...
3. Dapat pe yg ko nak....(ala2 Impian ko yg x tercapai la...hukhukk)

Pesan Daku :
1. Take Care, naik bas hati2( see uolsss, acik ni akak yg prihatin tau.kahkahak)
2. Dengar ckp Mak Bapak (Degil ni dak ni uolss...Slalu melawan....hahhaaa)
3. Jimat2 Duet Gaji......(Boros yg amat ni, make up je tau......matikkss laa aku)
4. Jgn Pakwe2..Mak mara...!!kuikuikuiii

Tu aje yg nak di ngarutkan tuk engko di hari lahirmu itu.....
E ehh..Jap....
Pagik tadi uolss, acik bangun cepat....Nak gi Toilet la...Sejuk Oh...
Pastu, alang2 da pukol 6, trus je gosok baju....Tetibe minah ni bangun letak baju kat sebelah acik, and die masuk toilet..
Ewah..dgn harapan acik nk gosok baju die la tuh...
Yela, acik ni kan kakak yg solehah dan penyayang, acik gosokkan la jugak....
Siap2 sume, die da kuar Gi keje...Sambil2 Mak Acik Bising :

" Ko ni Lyn, Bawak Kueh raye banyak giler...Smalam da bawak...Nnt org dtg umah xde Kueh da"...
Hasiyooo..uolss tgk..Die ni memang..hahaaa...
Sbb tu weolss nak pasang penggera yg kalu die kuar umah bawak brg2 umah nnt munyikk...Padan Muke..ahhaaaa

Acik pn Mesej La die .... :)
Acik : Slamat Ari Jadi Mock!!
Cik Bam : Tq "L"...Patut ko gosok baju aku td, ingt mimpi buang t*** tadik......(cilakak je ayat die kan.....kuangjaqqq nye pompuannn....hahahahhahhaa)

itu aje......Nak nunggu kek die?hampeh uolss....Mak acik da celebrate untuk Mereka ber 2 di Penang....(Cik Bam ngan Cik ketot...) kuikuiii

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini