Khamis, Jun 24, 2010

Orang kata?

Eh...Lame dah kot tak update blog.
TIbe-tibe ko datang alik acik, ko nak taip2 cerita2 sedih.
Pe kes kan..Tapi, apa acik fedulik kan..
Ni da blog sentap acik. makanya redha dan tawakal je la menahan mata membaca tohmahan2 manja acik dalam ini blog larh.huhu

Serius la....Nape perlu kite sayang org sepenuh hati?
Bile rakan acik sorang tu ckp "bile becinta, ko jgn anggap kekasih 100%, anggap je kawan baik, so gaduh ke ape ke tak lah terasa sgt (ada la iras2 camtu ayat dia...)
Betul kan..Sebab sekurangnya apabila terjadi perpisahan, pergaduhan, pertumbukan, perlempangan(eh ehh jadi ke?ahahah) at least kita tak delah menyentap merempan tak tentu pasal...

Sesuatu tentang Cik Labuchee....
- Dia cepat syg orang...take care lebeh, amek2 ati sanubari dia..Kompem die sayang ko Seman...huhuh
-Suke buat2 Emo, sebabnye ko cik labuchee menggedik tahap tenuk nk suroh kesayangan die pujok!giler nye pompuan. ehehe
-Suka ckp " yelaa...taula sape org ni kan.." sbb tu pakwe die slalu lari...tacing tak habis...
-Nak perhatian (ko ingt ni cm announce mtk perhatian semua..mtk perhatiannn....)camtu laa...
eh, maksud acik...acik mmg suka la if si dia, asek2 mesej..ate tak giler namenye tuh..ahaha
- Suka dipujuk - Gile ke hape tak suka kan...Sebab tu laa, E tinggalkn acik kot...tak menahan nak memujuk sepanjang masa..Getik menengoknye.....

Tapi, yg penting... Alasan dan jawapan ala2 artis kan... "TAKDE JODOH..."ini sudah suratan Illahi...
Ok tak...alasan beliauu...

Daaaaa.....ahah Penutup cam haram... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini