Khamis, Februari 05, 2009

Assalamualaikum sume.....
hari yg terang..pagi yg cerah...harap2 panas ni sampai ke petang.sobab eh x larat aku nak redah ujan ari2 time nak alik umah nnt..arini aku keje seperti biase..alangkah bisanya urat2 aku bile aku nak batuk.alahaii...ni la masalah aku bile da saket..selepas seminggu aku mc x datang keje, perghh pening otak bila datang alik mcm blur x tau nak watpe..seb baik arr kak noorma ade nak tolong aku antakan resume2 yg petronas mintak..klu x abes aku...huhhu...ase lapa le pulok...hakahakkk...cukop kot takat ni dulu..satni sambung lagik....daaaaaa...salam

uwaa...uwaa...da abes da lunch..alhamdulillah, aku makan nasi putih + ayam goreng + sayur.rm 3.00..seb baik murah.....arini makan sensorang jer.kak noorma mc..senggugut..biase r org pompuan..boring btul...nak simpan keje tuk esok sebab dgr2 boss besaw aku tu nak datang nengok opis kl..adehlaaa...ape yg penting kejesame...hihkhikikk....so,esok biar nampak mcm manyak keje ann...huhu..br la dapat keberkatan..
alohaa...sejuk betui aircond opis aku neh..gile babas nye sejuk...kang aku slow kan sian kat kak rubi berpanas kat ujung sane ye dak...redah ajee...:)

argghhh..mengantuk le plak....keje de yg settle lagik neh..tulun wehh...tulun.....pd kengkawan sume(cehhh..nak promot sket)...sape2 yg still x keje lagik or berminat nak keje kat petronas klcc tu anta la resume kat aku..insyaallah, mane tau ade rezeki kan..leh banje aku sket...hehee....ni email opis aku eliteventures88@yahoo.com papehal korang emailkan resume korang sensiap k.....nak kol aku pon leh 03-61883968..tanye yg penting2 je k...huhuh...k la jumpe len kali....(wehh deaaannn...bace blog aku gak wehhh...hahahahaa)
assalamualaikum sumee........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini