Isnin, September 21, 2015

Im Backkk

Assalam..
Hii... Gile bersawang belog ko acik. heeeee

Yippiiii..akhirnya try and error, acik ingat balik password.
Hongehhhhh...

Nak dekat 2 taon owwwwwhh..
Sejak acik keje kt company construction ni tak penah lg update belog.
rindduuuu..

Kehidupan acik masih seperti dulu.
Tiada ape yg best hihihi
Masih bersendiri...ecehhh!

Dalam masa 2 taon ni macam2 yg berlaku.
semuanya membuatkan acik lebih matang.
lain kali je laaa citeee hehee

arini test powerr dulu...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini