Jumaat, Oktober 09, 2009

Background Macam Cha Ya Bai.....

Salam Uols....
Harap Maaf...
Nombor yg anda Dail...eh, ape kejadahnye tetibe nombor terbabit...

Eii.....makin membengkak tinge acik ni uols...
Asal la...tu la ko Chee, gatal sgt nak tuko background..
Godek sane...godek sini...Satu haram jadah kaler pun tak kuor....

Adehlaaa....Help Me!!!Help Me!!! ( Sambil wat tangan cam ngah renang Kuak Lentang...)
Apola nasib Badan......

Xpe, Chee ko kena Usaha tangga eskelator sket...
Bagik background kaler2....
Kusam lagik Masam uolsss kalu background Puteh aje....ngehngeh.

"Saya Akan Berusaha!!!Tapi Esok Je......."

Daaaaa Diiii Duuuuuu :)

ps :Ngah Duk berkire2 nak pakai baju cemane erh nk gi Open House Opis kat Melaka Ahad nie....Tema nye UOlss "gLeMeR RaYE" glemer sgt ke ngko....ADusss........ (Tetibe je terbayang Baju "OPAH" yg menang "Glamour Raye" taun Lepas...ngehngehngeh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini